FR NL
Maandag tot donderdag van 9u tot 18u en vrijdag van 9u tot 16u

Toezicht camera

“CC TV” kan niet meer uit onze maatschappij verdwijnen, het schijnt meer en meer als normaal beschouwd te worden om eventuele mensen met slechte bedoelingen op afstand te houden.

Sinds 5 jaren is de evolutie in dit domein opzienbarend met de komst van numerieke recorders en autonome camera’s IP.

De camera’s en kabels zijn vandaag nog altijd in voege maar worden stilaan vervangen door netwerk kabels.

Deze nieuwe technologie is helemaal “Standalone”.

Een netwerk camera “IP” kan beelden opnemen van hoge kwaliteit op een SD kaart. Ze kunnen ook in gestructureerde netwerken ingezet worden en aan een numerieke recorder gekoppeld worden met de verschillende harde schijven.

Ze zijn ook “Day-Night” we kunnen dus de dag beelden bekijken in kleuren en in de avond schakelen ze automatisch over op zwart wit wanneer de lichtsterkte onder een zeker aantal lux is.

Daarbij komt nog dat het numeriek beeld van de camera’s ontvangen wordt met 2 miljoen pixels, en dat geeft meer en meer een nauwkeurig beeld ter identificatie van de personen.

Voorbeeld: Toezicht op bouwwerven, ingang van gebouwen, scholen, opslagplaatsen ….

Uw concept of plan kan door TD Tech bestudeerd worden. Iedere studie van video beveiliging vraagt om een bezoek van de plaats voor het plaatsen van camera’s en hun objectieven alsook de beeldrecorders, gelegen in de regio Brussel, komen we ter plaatse in elke gemeente alsook in Vlaams en Waals Brabant.

Neem contact met ons

Zie ook :

Interventie Zone

TD Tech heeft haar hoofdkantoor in Etterbeek, in de buurt van de jacht en is actief in de Brusselse regio in Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Zie onze plangebied

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie over projecten.

Neem contact met ons