Krijg uw offertegratis

Vraag uw offerte online

FRNL
Menu

Domotica

In alle tijden zijn de producten die ons omringen ontwikkeld.

In de ogen van TD Tech, is de domotica de natuurlijke ontwikkeling van de intelligente elektriciteit.

Onze voorouders hebben zich aan de elektriciteit moeten aanpassen. De gewoonte om de verlichting aan en uit te stellen op dezelfde plaats is een gewoonte geworden (een reflex).

Volgens uw wensen, en dank zij de domotica kunnen de schakelaars vandaag aangepast worden aan uw eigen levensstijl. Zelfs geïnstalleerd kunnen ze geherprogrammeerd of gehergroepeerd worden.

Deze ontwikkeling stopt natuurlijk niet met de herprogrammatie. De domotica is ook de hergroepering van verschillende technologieën. Deze technologieën zijn specifieke technieken van de bouw. b.v. het licht, de verwarming, de automatisering (rolluik, zonnescherm, gordijnen ….) videofonie, telefonie, informatica.

Aarzel niet om te nemencontact met ons op
Quote request

Online quote

By telephone
025 80 13 87
Via the contact form

Neem contact met ons

Door deze technologieën samen te brengen zullen we een beter beheer van het gebouw hebben, een beter comfort, een betere veiligheid en een betere communicatie.

Voor TD Tech blijft het hekelpunt de energie bezuiniging b.v. de mogelijkheid bestaat elke verwarming van elke kamer individueel te beheren, we kunnen ook de verwarming laten stoppen wanneer het raam openstaat.

De domotica installatie wordt uitgevoerd volgens de wensen van ieder en is het gevolg van diepgaande studie en overleg tussen TD Tech en u.

Zie ook :