FR NL
Maandag tot donderdag van 9u tot 18u en vrijdag van 9u tot 16u

Hulpdienst parlofoon, videofoon - Vlug en doeltreffend in Brussel Hoofdstad

U bent op zoek naar een hulpdienst firma om uw parlofoon te herstellen in Brussel en omstreken? TD Tech, Etterbeek stelt u deze diensten voor in Brussel en zijn verschillende gemeenten, opsporen en herstelling van ieder type panne, door een doorlopende beschikbare ploeg. Eender welke aard van uw vragen, onze vakmannen vinden wel de oplossing teneinde uw aanvragen zo goed mogelijk uit te voeren.

Aan de andere hand kan ook een volledig nazicht van uw parlofoon installatie gebeuren en een raadgeving en bestek voor de vervanging van ieder type parlofoon of videofoon installatie Eender welke aanvraag, van alle naturen, zullen onze vakmannen zeker kunnen beantwoorden. TD Tech ligt in de nabijheid van Brussel en is speciaal toegelegd op de defecten in parlofonie/videofonie, ventilatiesystemen en ontrokingsluiken. Wij staan ter uwer beschikking voor elke hulp in Brussel en de omliggende steden en gemeenten.

Neem contact met ons

Zie ook :

Interventie Zone

TD Tech heeft haar hoofdkantoor in Etterbeek, in de buurt van de jacht en is actief in de Brusselse regio in Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Zie onze plangebied

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie over projecten.

Neem contact met ons