Krijg uw offertegratis

Vraag uw offerte online

FRNL
Menu

Toegangscontrole

De toegangscontrole is tot stand gekomen om de veiligheid van gebouwen te verbeteren. De toegangscontrole geeft al dan niet toestemming aan een groep personen om het gebouw te betreden. Wanneer een sleutel getoond wordt aan een lezer, zend deze de gegevens van de badge door aan een centrale die deze informatie verwerkt met de gecodeerde gegevens. Volgens de gekregen informatie geeft de centrale dan toestemming of niet, om het gebouw te betreden, maar ze behoud deze informatie in het geheugen voor verdere controle.

In geval van weigering blijft de ingang gesloten, in het andere geval wordt een relais geactiveerd om de deur te openen.

TD Tech stelt verschillende oplossingen voor, een centrale één deur, meerdere deuren, afstand lezers, ontvangers HF, afstand sleutels, ISO kaarten, afstandsbediening met dubbele straatplaten, netwerk en bijhorigheden.

De centrales door TD Tech gekozen zijn van het type rail DIN, dat betekent dat ze in elk elektronisch schakelbord kunnen geplaatst worden. Zij zijn allemaal zelfbesturend, en in staat om zonder operateur toegang te geven of te weigeren. De badge lezers zijn uitspringend of ingevoegd. Ze kunnen ook geleverd worden anti- vandalisme.

De toegangscontrole die wij voorstellen, bezit “intelligente” badges van verschillende kleuren. Voorbeeld: een beheerder van een appartementsgebouw waar elke familie een badge bezit van verschillende kleuren. Wanneer er sprake is van verlies of diefstal kan de beheerder aan deze familie vragen welke kleur er verdwenen is. Deze kan dan gedeprogrammeerd worden van dezelfde kleur. Wanneer deze familie haar nieuwe badge vertoont bij de ingang van het gebouw wordt de oude badge automatisch ingetrokken door het systeem. Anders gezegd, in geval van diefstal kan de dief de badge niet gebruiken.
Voordeel van het systeem, geen verplaatsing, geen telefoonlijn, geen communicatie kosten of abonnement.

Indien de klant zich niet wil inlaten met de toegangscontrole, kan TD Tech gevestigd in Etterbeek, deze op zich nemen in de Brussels gemeenten en in de provincies Vlaams en Waals Brabant. Toezicht camera.

Aarzel niet om te nemencontact met ons op
Quote request

Online quote

By telephone
025 80 13 87
Via the contact form

Neem contact met ons

Zie ook :