Krijg uw offertegratis

Vraag uw offerte online

FRNL
Menu

Automatisering

Het automatiseren van deuren, rolluiken, Velux is in onze ogen het meest belangrijke in de beveiliging. Elke mechanische of automatische sluiting verminderd aanzienlijk de inbreuken in gebouwen.

Opgepast, het belangrijkste punt in de automatisering is de sluiting van de deur, rolluik, Velux… Zij moet zonder problemen sluiten. De meeste personen denken “mijn deur gaat moeilijk dicht, “ ik ga ze dus automatiseren om te vergemakkelijken. Dit is een vergissing, want indien er problemen zijn om te sluiten, zal de motor dezelfde problemen hebben, je loopt het risico op meerdere pannes en slijtage… wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Op dit gebied stellen de fabrikanten hydraulische motors of elektromechanische motors voor, ingevoegd of zichtbaar. Het gamma is in het algemeen op ieder type van deur aangepast.

In het domein van de automatisering, merken we ook evoluties op. Vandaag wordt het de gewoonte rolgordijnen of automatische rolschermen in de gebouwen te plaatsen.

In een ander domein van de automatisering, verzekeren opgaande slagbomen een doorgang controle op uw eigendom, in uw parking enz.…..

Voor een volledige veiligheid kan TD Tech u raad geven in de keuze van zulke installaties en zal deze voor u uitvoeren zowel in de Brusselse regio als in Vlaams en Waals Brabant.

Aarzel niet om te nemencontact met ons op
Quote request

Online quote

By telephone
025 80 13 87
Via the contact form

Neem contact met ons

Zie ook :