FR NL
Maandag tot donderdag van 9u tot 18u en vrijdag van 9u tot 16u

Informatica kabels

Een gestructureerd netwerk is een stopcontact voor een computer, die morgen dienst kan doen voor telefoon of televisie in een familiale woning. In geval van een onderneming is het mogelijk om een telefoon of een computer te gebruiken via een 19” kasten of rack 19 duim. Voor meer info: er bestaan verschillende netwerk kabels.

De kabels UTP zijn in spiraalvorm en gepantserd SFTP kabels zijn in spiraalvorm, dubbel gepantserd. Alle kabels bestaan in verschillende soorten 5E, 6, 7 (hangt af van de bandbreedte). Niettemin voldoet de soort 5E voor de meeste aanvragen.

We gaan dus in ייn netwerk, een kabel, een stopcontact, een 19” kasten of rack 19 duim, een schakelbord, schakelkabels en een Hub, Switch of Router. De stopcontacten zijn van het type RJ45 zoals ook de schakelborden.

De kabels dienen als verbinding in 19” kasten tussen bv de Hub en het schakelbord. De kabels type UTP, FTP of categorie 5, 5E, 6, 7 worden meer en meer gebruikt en zijn niet meer weg te denken in vele installaties.

Neem contact met ons

Zie ook :

Interventie Zone

TD Tech heeft haar hoofdkantoor in Etterbeek, in de buurt van de jacht en is actief in de Brusselse regio in Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Zie onze plangebied

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie over projecten.

Neem contact met ons